Eerste wedstrijd voor minioren zwemmers Door Water Fit

BARENDRECHT / SLIEDRECHT – Zwemvereniging Door Water Fit (DWF) ging zaterdag 4 februari 2023 met de jongste zwemmers naar de minioren clubmeet in Barendrecht. Na een aantal jaren is er weer minioren en kan DWF weer meedoen in deze competitie.

De jonge zwemmers die zaterdag meededen in Barendrecht. (Foto DWF)

DWF verscheen met vier nieuwe zwemmers bij de wedstrijd. Aram Petrosyan, Django Daems, Matthijs Biesheuvel en Sem van Hattem. Deze jongens hebben laten zien waar ze goed in zijn en dat is snel zwemmen. Zo’n eerste wedstrijd is spannend, maar de trainers en coaches zijn trots op deze zwemmers. Er waren ook zwemmers die eerder een wedstrijd hebben gezwommen. 

Trots
Anne-Lotte de Vreede zwom een persoonlijk record (PR) van ruim twee seconden op de 100m vrije slag en tikte als tweede aan. Op de 50m rugcrawl finishte ze als eerste en de 50m vlinderslag als tweede. Guus van Wingerden zwom een ‘Mega’ PR op de 50m vrije slag en verbeterde zijn oude tijd met vier seconden. Zijn zus Roos van Wingerden zwom ook een PR op de 50m vrije slag en zwom twee seconden sneller dan haar oude tijd. Daarmee finishte ze als tweede. Ook op haar 50m schoolslag finishte ze als tweede. De zwemmers kunnen met trots terugkijken op de eerste minioren wedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd kregen ze een mooie oorkonde met hun prestaties erop. De volgende wedstrijd van DWF is zaterdag 11 februari 2023 in Papendrecht. Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld