Eerste paal geslagen voor nieuwe bedrijfshal Wijngaarden VeiligGoed

SLIEDRECHT – Voor de nieuwe bedrijfshal van Wijngaarden VeiligGoed sloegen Patrick Verheij en zijn twee zonen Bram en Marijn donderdag 14 juli 2022 de eerste paal. VeiligGoed is sinds 2000 gevestigd aan het Trapezium op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant.

De eerste paal gaat hier de grond in. Patrick Verheij en zijn twee zonen Bram en Marijn hadden de eer om de knoppen te bedienen van de hei-installatie. (Foto Wijngaarden VeiligGoed) 

Na onderzoek is er besloten om uit te breiden op de huidige locatie. De afgelopen tijd is er een aantal grote nieuwe klanten bij gekomen, waardoor extra ruimte is gewenst. 

Duurzaamheid
Daarnaast wordt er direct een verduurzamingslag gemaakt. Naast een warmtepomp, die sinds 2000 al in gebruik is, komen er ook zonnepanelen op het dak van de nieuwe hal. Het streven is om de nieuwe hal in december 2022 klaar te hebben

Wereldwijd
Wijngaarden VeiligGoed heeft inmiddels 40 medewerkers en is als familiebedrijf al ruim 50 jaar een bekende naam voor baggerbedrijven. In de Alblasserwaard, waar veel bekende baggeraars vandaan komen, hebben zij een onmisbare functie gekregen. De klanten zijn gebleven en gegroeid, maar de focus is verbreed: VeiligGoed is nu actief in diverse branches over de hele wereld, want veilige en comfortabele bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal hard nodig.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld