Eerste oefenwedstrijd voor v.v. Sliedrecht

OUD-BEIJERLAND / SLIEDRECHT – Ondanks het feit dat Sliedrecht zaterdag 11 juni 2016 zijn laatste wedstrijd speelde, is er weinig rust voor de spelers. Tien dagen later was het (nieuwe) team al druk aan het trainen o.l.v. de nieuwe trainer/coach Michel Langerak.

Pas-de-deux van Gavir Breidel in de oefenpartij tegen SHO (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

De ploeg traint drie keer per week door tot donderdag 7 juli 2016, waarna een korte vakantie van 2½ week volgt. Daarna wordt de draad weer opgepakt en volgen diverse oefenwedstrijden.

Wennen
Zaterdag 2 juli 2016 werd in Oud-Beijerland als aanloopje al tegen eerste klasser SHO geoefend. In een wedstrijd met onderbrekingen (er werd 4 x een kwart wedstrijd gespeeld-red.) werden veel verschillende spelers ingezet. Duidelijk zichtbaar was, dat de vele nieuwe gezichten in het team aan elkaar moesten wennen, terwijl ook diverse spelers niet op hun ideale positie stonden.

Blessuretijd
Na een 0-1 voorsprong door Dennis Verhoef in het tweede kwart, moest de jeugdige keeper Erwin v.d. Kooij in het derde kwart de gelijkmaker incasseren. Niet veel later werd via een strafschop de stand 2-1 en bepaalde Sjoerd v.d. Waal in blessuretijd de stand op 2-2. De eerstvolgende oefenwedstrijd staat gepland dinsdag 2 augustus 2016 tegen Stedoco. Na nog enkele oefenpartijen zal zaterdag 20 augustus 2016 de competitie beginnen.