Japans restaurant Oishi Fusion

Eerste inloopbijeenkomst MIRT-verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem

SLIEDRECHT – Tijdens de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem worden belanghebbenden op verschillende momenten door Rijkswaterstaat geïnformeerd en in de gelegenheid gesteld mee te denken over de knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen om de problematiek op de A15 te verbeteren. Donderdag 14 november 2019 vindt een eerste inloopbijeenkomst plaats in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1.

Het deel van de snelweg A15 Papendrecht-Gorinchem gaat naar twee maal driebaans, maar dit gaat nog jaren duren. (Archieffoto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Tussen 17.00 uur en 20.00 uur is iedereen welkom om binnen te lopen om meer te weten te komen over de MIRT-Verkenning en de stappen die tot de zomer van 2020 worden genomen.

Input
Geïnteresseerden kunnen bovendien hun input meegeven aan het projectteam. Welke aandachtspunten zijn er? Welke knelpunten zijn er op dit deel van de A15? Zijn er mogelijke oplossingen of kansen om deze knelpunten aan te pakken?

Startbeslissing genomen
Minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) van Infrastructuur en Waterstaat nam dinsdagmorgen 26 juni 2018 de zogeheten Startbeslissing voor de aanpak van het fileprobleem op de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld