Eerste fotoshoot ‘Vrouw Met Hond Kalender’

SLIEDRECHT – De eerste fotoshoot voor de ‘Vrouw Met Hond Kalender’ is achter de rug. Woensdag 24 februari 2016 werden de foto’s gemaakt. Model Jasmijn poseerde met hond Vera voor de camera. De kalender is een nieuw project van Stichting Dierenasiel Sliedrecht. 

Nathalie Leeuwis van Anima Felis Dierenfotografie was de fotografe deze dag. Zij werkt vrijwillig mee aan het project. (Foto Stichting Dierenasiel Sliedrecht)

De kalender is de variant van de ‘Man Met Kat Kalender’. Ook aan deze kalender wordt gewerkt. Dit jaar komt de derde editie uit.

Inge Smulders van Sowow Fotografie is de tweede fotografe die aan het project meedoet. Zij begint in het voorjaar met het fotograferen van de modellen met asieldieren. Ginet Balistreri coördineert het project: “Het is fantastisch te zien dat zo veel mensen bereid zijn vrijwillig mee te werken aan deze kalenders. Voor de foto’s wil ik graag diverse locaties om steeds weer een ander plaatje te kunnen krijgen. Ik was dit keer op zoek naar een autosloperij en een kantoorpand. Firma De Heer en Neuroscan uit Dordrecht gaven meteen goedkeuring toen ze hoorden dat de foto’s voor zo’n goed doel gebruikt gingen worden.”

Modellen
Ook de modellen zijn hartstikke enthousiast, vertelt Balistreri. “Een ontzettend leuke ervaring. Ik zou het zó weer doen! appte Mike mij na afloop. Hij poseerde met asielkatje Kovu. De mooie roodharige Jasmijn poseerde met rottweiler Vera, ook uit een asiel afkomstig. De dieren hebben meestal een verhaal, een ‘verleden’. Daarom is het zo leuk om via deze foto´s te laten zien hoe leuk en dankbaar deze dieren zijn.“

September
De kalenders zijn vanaf september te koop. De opbrengst gaat naar asieldieren. Het project is een initiatief van vrijwilligers van Dierenasiel Sliedrecht. Wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen rond de kalenders kan kijken op de Facebookpagina van de ‘Vrouw Met Hond Kalender’ of de Facebookpagina van de ‘Man Met Kat Kalender’.

1 gedachte over “Eerste fotoshoot ‘Vrouw Met Hond Kalender’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld