‘Een kilootje lichter’ met begeleiding van Pound 4 Pound

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Wie een einde wil maken aan de coronakilo’s of door andere oorzaken een ‘pondje is aangekomen’, kan zich met ingang van vrijdag 9 april 2021 aanmelden bij Pound 4 Pound, gevestigd aan de Krommestoep 1b, in het pand van Healtcenter Get Healthy. Onder begeleiding wordt een afvaltraject ingezet dat bij serieuze benadering resultaat moet garanderen.

Coördinator/initiatiefnemer Roy van den Berg is er helemaal klaar voor om via persoonlijke begeleiding het ‘gevecht’ met overtollige kilo’s aan te gaan. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Pound 4 Pound houdt zich bezig met duurzaam gewichtsverlies. Mensen worden een-op-een geholpen met afvallen zonder een jojo-effect te creëren. Er kunnen afvaltrajecten worden geboekt van drie, zes of twaalf maanden. Pound 4 Pound garandeert resultaat volgens het no cure no pay-principe: als mensen niet afvallen hoeven zij ook niet te betalen. Na afloop van het afgesproken traject wordt de bijdrage dan teruggestort.

Optimaal resultaat
Na een uitgebreide gratis intake wordt een gepersonaliseerd voedings- en trainingsschema opgesteld, alle schema’s worden op maat gemaakt. Via wekelijkse incheckmomenten en maandelijkse metingen wordt de voortgang in kaart gebracht. Voor een optimaal resultaat zijn tussentijdse aanpassingen mogelijk. Elke deelnemer krijgt exclusieve aandacht en tips om het afvaltraject zo leuk en effectief mogelijk te maken.

Aanmelden mogelijk
De pre-orderlijst is geopend, zodat ‘afvallers’ zich alvast gratis en vrijblijvend aan kunnen melden voor een intakegesprek. Pound 4 Pound hoopt binnen enkele weken daadwerkelijk van start te gaan. Dit hangt af van het moment waarop de coronabeperkende maatregelen worden vrijgegeven. Wie extra informatie zoekt of zich wil aanmelden kan de website van Pound 4 Pound raadplegen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld