Japans restaurant Oishi Fusion

Echtpaar Den Braber-Muilwijk 50 jaar getrouwd

SLIEDRECHT – Wethouder Ton Spek (CDA) heeft dinsdag 22 oktober 2019 namens het gemeentebestuur het echtpaar Pieter den Braber en Anna den Braber-Muilwijk gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksfeest. 

Wethouder Spek met het jubilerende echtpaar. (Foto gemeente Sliedrecht)

Den Braber (85) in geboren in Rotterdam. Zijn vrouw (82) is een Sliedrechtse. Ze hebben elkaar ontmoet op een reünie van hun vakantie in Duitsland. In Sliedrecht trouwden ze op 22 oktober 1969. Na hun huwelijk zijn ze in Rotterdam gaan wonen, niet ver bij het ouderlijk huis van meneer Den Braber.

Kinderen
Het echtpaar kreeg een dochter (Margriet – red.) en twee zonen (Pieter en Bastiaan – red.) en ze zijn opa en oma van vijf kleinkinderen. Den Braber werkte jarenlang bij de RET in Rotterdam. Zij was verzorgende in het Dijkzigt ziekenhuis te Rotterdam en is na de geboorte van de oudste dochter gestopt met werken. 

Naar Sliedrecht
In 1997 is het echtpaar verhuisd naar Sliedrecht en sinds een aantal jaren wonen ze in een mooie aanleunwoning in Stichting Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht. Samen genieten ze van hun kinderen en kleinkinderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld