Japans restaurant Oishi Fusion

Echtpaar Bakker-Lamboo viert 50-jarig huwelijksjubileum

SLIEDRECHT – Wethouder Ton Spek (CDA) heeft woensdag 6 november 2019 namens het gemeentebestuur het echtpaar P. Bakker en J. Bakker-Lamboo gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.

Ze zijn 50 jaar getrouwd. Op de foto wethouder Ton Spek (links) met het echtpaar Bakker-Lamboo. (Foto gemeente Sliedrecht)

Bakker werkte bij Gebr. De Jong Supermarkten. Mevrouw was alfahulp bij de Rivas Zorggroep. Houden van humor en fietsen veel. Samen houden ze van muziek luisteren, lezen en puzzelen. 

Van Leiden naar Sliedrecht
Allebei zijn ze geboren in Leiden, in januari 1947. Daar ook opgegroeid en ze ‘kregen iets met elkaar’ in 1965. In 1969 zijn zij getrouwd en in oktober 1971 werd een zoon geboren, Michel. In 1972 is het echtpaar, met hun toen negen maanden oude zoon, naar het Albrechtplein verhuisd. In Sliedrecht is hun dochter Simone geboren. Zij mocht helaas maar twee jaar oud worden. Het echtpaar woont nog steeds naar tevredenheid aan het Albrechtplein bij de rivier de Merwede, geniet van hun zoon en schoondochter. Zij hebben drie kleinkinderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld