Echtpaar Baas viert 50-jarig huwelijksjubileum

SLIEDRECHT – André en Gerdien Baas kregen donderdag 19 mei 2022 bezoek van wethouder Ton Spek (CDA). Hij kwam hen persoonlijk feliciteren met hun 50-jarig huwelijk. 

Wethouder Ton Spek is donderdag 19 mei op bezoek geweest bij echtpaar Baas om hun namens het college van B&W te feliciteren met hun 50 jarig huwelijk. (Foto gemeente Sliedrecht)

De eerste ontmoeting tussen de twee was aan de deur. 55 Jaar geleden, toen gebeurde het dat de zoon van banketbakker Baas gebak kwam bezorgen in de Rembrandtlaan. De dochter mocht het aannemen en toen sloeg de vonk over! Verliefd, verloofd en 50 jaar geleden getrouwd. Samen kregen zij een leuke baan in Rotterdam. Hij in de maritieme sector en zij als verpleegkundige. Beiden beleefden ze tot de pensioenleeftijd hieraan veel plezier.

Familie
Het echtpaar Baas kreeg samen drie kinderen, een zoon en twee dochters en de familie werd ook uitgebreid met zeven kleinkinderen, die op hun beurt er voor zorgden dat zij met totaal twintig personen het 50 jarig huwelijksjubileum op een locatie afgelopen weekend met elkaar konden vieren. 

3 gedachten over “Echtpaar Baas viert 50-jarig huwelijksjubileum”

  1. Vriendelijke groeten Dirk de Rover
    Van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren

Plaats een reactie

*=Verplicht veld