Japans restaurant Oishi Fusion

€ 100.000,– beschikbaar voor clubs en verenigingen via Rabo ClubSupport

SLIEDRECHT – Verenigingen en stichtingen zijn uit naam van Rabobank Merwestroom uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Of het nu een breivereniging of één van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. “Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard”, schrijft de bank maandag 8 juli 2019.

Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. “Het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven”, schrijft Rabobank Merwestroom.

Rabobank Merwestroom stelt in 2019 in totaal € 100.000,– beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging uit naam van de lokale Rabobank met een unieke code om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport.

Aanmelden en stemperiode
“Samen vieren we de winst. En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plaats waar leden samenkomen. Talenten kunnen worden ontplooid én wordne benut. Dat is de échte winst”, volgens de bank, die de verenigingen en stichtingen ondersteunt, ‘zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.’ Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot en met 20 september 2019. De stemperiode begint vrijdag 27 september 2019.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld