Japans restaurant Oishi Fusion

DWF begint jubileumjaar met nieuwjaarsduik

SLIEDRECHT – De leden van zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) begonnen hun 65-jarig jubileumjaar zaterdagmiddag 4 januari 2020 in bronbad De Lockhorst al spetterend. Met een nieuwjaarsduik en andere activiteiten, waaronder een nieuwjaarsreceptie.

De Nieuwjaarsduik zaterdagmiddag van DWF. Voor de niet-duikers was er o.a. warme erwtensoep, chocolademelk en een broodje knakworst. (Foto Peronne van Kooij-Kraaijeveld)

Een aantal leden sprong gezamenlijk het water in om het nieuwe jaar fris en sportief te beginnen. Daarna werd fanatiek meegedaan aan een leuke pot waterpolo.

Opdrachten uitvoeren
Ook de jongere leden genoten optimaal van een spelletje Levend Ganzenborden. Het Levend Ganzenbord is een spel waarbij de kinderen in groepjes opdrachten uitvoeren in het water. Welke opdracht ze uitvoeren hangt af van de dobbelstenen.

Wensenactie
De Nieuwjaarsduik was tevens het startsein voor een wensenactie voor en door leden. Onder het mom van ‘Soms komen wensen uit’ konden DWF-leden een wens doen voor zichzelf, een ander of voor de vereniging zelf.
 
Jubileumreceptie
De bekendmaking van de wensen die worden ingewilligd tijdens het jubileumjaar vindt plaats tijdens de jubileumreceptie. Deze vindt plaats zaterdag 22 februari 2020, 19.00-22.00 uur in bronbad De Lockhorst. Meer informatie volgt via Sliedrecht24, mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld