Dunsbergen volgt Spek op als fractievoorzitter CDA

SLIEDRECHT – Frank Dunsbergen wordt de nieuwe fractievoorzitter van het CDA Sliedrecht. Maandagavond 11 juni 2018 gaf Ton Spek het stokje definitief over aan zijn jonge opvolger. Spek wordt wethouder in het nieuwe college van B & W.

De overdracht maandagavond. Links Frank Dunsbergen, hier samen met Ton Spek. (Foto CDA Sliedrecht)

Daardoor moest het CDA op zoek naar een nieuwe partijleider. In de jonge Dunsbergen was deze snel gevonden, nadat er door de fractieleden unaniem mee in werd gestemd.

Snelle loopbaan
Hij had eerder al zijn ambitie binnen de fractie uitgesproken, dus een grote verrassing was het zeker niet. Dunsbergen kwam in 2015 bij de partij en werd tegelijkertijd één van de jongste burgerraadsleden van Sliedrecht ooit. In maart werd Dunsbergen raadslid. “Na drie jaar is het gaaf dat ik nu al het stokje van Ton mag overnemen! Ik kijk uit naar een geweldige tijd met een geweldige fractie”, aldus Frank Dunsbergen. Ook zijn vader Wim was al eens fractievoorzitter van het CDA in Sliedrecht. Frank Dunsbergen is van beroep partijjurist bij het CDA in Den Haag.

2 gedachten over “Dunsbergen volgt Spek op als fractievoorzitter CDA

  1. Frank, van harte gefelicteerd met je benoeming!
    Ik weet zeker dat dit de juiste man is op de juiste plaats.
    Zo vader, zo zoon!

  2. Heel veel succes gewenst en dat je het maar mag leren van de beste, want het zal niet meevallen om fractievoorzitter in Sliedrecht te zijn.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld