Drogist Etos heropent na metamorfose aan Burgemeester Winklerplein

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De drogisterij van Etos aan het Burgemeester Winklerplein is op vrijdag 26 mei 2023 na een uitbreiding van het assortiment en een make-over van de winkel heropend. Eigenaar Suzan Pranger is verheugd met de metamorfose, “we kunnen weer jaren vooruit”.

Eigenaar van de Etosvestiging Suzan Pranger poseert met trots samen met haar team. Het uiterlijk van de winkel – vooral zichtbaar langs de buitenwanden – is opgefrist. Ook het assortiment is aangepast. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Pranger is ingenomen met de toevoeging van Curly Girl producten (de ‘CG-methode’). Dit zijn producten speciaal voor krullend haar. Met een stappenplan kunnen de juiste haarverzorgingsproducten worden uitgekozen. Verder zijn onder andere de baby-cadeaus uitgebreid. Ook is er een ruimer assortiment op het gebied van gezondheid en voedingssupplementen.

Tekst gaat verder onder foto.

Heropeningskorting
Het personeel van Etos viert de vernieuwde winkel vandaag, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023. Die dagen krijg je € 5,- korting op het volledige assortiment* bij besteding vanaf €25,– (*m.u.v. cadeaukaarten, geneesmiddelen, flesvoeding tot 6 maanden en Louis Widmer).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld