Dressuurruiter Mieras pakt twee tickets voor het Nederlands Kampioenschap

HEERJANSDAM / SLIEDRECHT – De regiokampioenschappen dressuur zijn in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 verreden in Heerjansdam. Daar heeft dressuurruiter Dennis Mieras zich voor het Nederlands Kampioenschap (NK) weten te plaatsen. 

Dressuurruiter Dennes Mieras die thuis, bij Horses For Heezen in Giessenburg, zijn paarden voorbereid had op het kampioenschap kwam met twee paarden in verschillende klasses aan de start voor PSV Sliedrecht. (Foto Eaglefotografie / Arjan Baggerman)

Zaterdag vond de kwalificatie plaats, waarna de beste combinaties uit Zuid-Holland op zondag de finales mochten rijden om zich te plaatsen voor het NK van 16 tm 21 augustus 2022 in Ermelo.

Kür op muziek
Mieras wist in zondagmorgen al met H4H Gerlia in de klasse Z1, het eerste ticket te bemachtigen. Waarna hij zondagmiddag aan de beurt was met FiGi om een kür op muziek te rijden in klasse ZZL. Ondanks de korte tijd dat Mieras FiGi voor zijn eigenaresse Jacky de Neef rijdt, lieten zij een prachtige kür zien, die werd beloond met het brons en daarmee een tweede ticket voor het NK.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld