Van Drenth geeft workshop creatief schrijven

SLIEDRECHT – Journaliste Ditty van Drenth geeft zaterdag 21 oktober 2017 van 11.00-12.00 uur een workshop creatief schrijven met als thema ‘Geluk’. Deze vindt plaats in dé Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

Deelnemers moeten pen en papier meenemen. 

Tijdens de bijeenkomst krijg je als deelnemer via eenvoudige schrijfoefeningen inzicht in je gedachtewereld. “Het gaat niet om het resultaat, maar om het schrijfproces. De pen blijft op het papier. Aan de hand van korte schrijfopdrachten mijmeren we op papier en dat leidt tot bijzondere resultaten. Alles wat in je opkomt aan de hand van het thema, schrijf je van je af. Door de afbakening van de tijd en het onderwerp kom je tot verrassende uitkomsten“, zegt Van Drenth.

Verdieping
De deelnemers krijgen de gelegenheid om hun werk aan de andere deelnemers voor te lezen. Natuurlijk is een ieder hier vrij in. Je komt en schrijft uiteraard voor jezelf. Van Drenth: “Alles wat uit de pen op papier vloeit, is goed. Het gaat om de verdieping. Al schrijvend kom je dichterbij je ware zielsbeleving. Je raakt je ware kern. Dat is het mooie van deze zogeheten creatieve dagboekschrijfmethode.”  

Aanmelden
Wil je deelnemen, dan moet je je aanmelden. Dat kan via de balie in de bibliotheek of per e-mail: pstuy@debibliotheekaanzet.nl 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld