Doorrijder veroorzaakt krassen en deuken op auto

SLIEDRECHT – Op de Rivierdijk ter hoogte van de Zaaistoep heeft een onbekende automobilist(e) zaterdagavond 28 oktober 2017 schade aan een auto veroorzaakt. De doorrijder reed rond 22.00 uur tegen een geparkeerde auto.

De beschadigde auto op de Rivierdijk met deuken, krassen en een afgereden spiegel. (Foto eigenaar)

De eigenaar van de auto werd door overburen geïnformeerd over de schade. Die hoorden een harde knal en zagen een witte auto heel hard rijden. Bij de auto van de overburen vonden ze op de grond een spiegel van de aangereden auto. Voor zover bekend heeft de doorrijder één auto geraakt. De veroorzaker is waarschijnlijk een witte Citroën of Peugeot. “Aan de schade te zien is de auto het dorp in gereden.”

Aangifte
Heel de zijkant is beschadigd en zit vol krassen en deuken. “Echt verschrikkelijk!”, laat de eigenaar van de auto aan de redactie van Sliedrecht24 weten, “Uiteraard heb ik de politie gebeld. Natuurlijk doen ze niks, want ik heb geen spoor van de dader. Alleen aangifte via internet doen. Ik hoop dat er via deze weg misschien mensen zijn die wat hebben gezien of wat is op gevallen.” Eerder zaterdagavond heeft Sliedrecht24 een artikel gepubliceerd met een doorrijder op de Nachtegaallaan. Daarbij raakten twee auto’s beschadigd.

1 gedachte over “Doorrijder veroorzaakt krassen en deuken op auto

  1. A-sosiaal die persoon die dit op zijn geweten heeft.
    Als ze die pakken: rijbewijs kwijt en nooit meer terug en verplicht alle schade terug betalen.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld