Japans restaurant Oishi Fusion

Dolkomische kinderklucht trekt ruim tweehonderd bezoekers

SLIEDRECHT – Drukte zaterdag 30 november 2019 aan het eind van de middag in de theaterzaal van partycentrum De Lockhorst. Tientallen kinderen genoten daar samen met een aantal volwassenen van de kinderklucht ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’! Verschillende kinderen zaten als Sint of Piet op de tribune. Er waren ruim tweehonderd mensen.

De vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus zijn hier samen met de Pieten en Sinterklaas. Een goed Sinterklaasgedicht maken, is niet eenvoudig. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Zoals altijd zorgde het gezellige kasteelpersoneel, met de Sint en Pieten, voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen.

Code kluis vergeten
Op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus druk in de weer. Het is bijna 5 december: Sinterklaas komt! Dit jaar nam de Goedheiligman twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Zij waren verantwoordelijk voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes worden bewaard. Na een warm welkom met veel muziek en smakelijk snoepgoed bereidde de Sint zich voor op zijn nachtelijke tocht over de koude daken. Maar toen bleek dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis waren vergeten. Er brak grote paniek uit. Karel de kok en zijn vrienden gingen alles op alles zetten om de code te kraken. Na de voorstelling kwamen de Sint en Pieten langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld