Doek voor DA de Gaper definitief gevallen

SLIEDRECHT – Het is voorbij. Drogisterij en parfumerie DA de Gaper aan de Kerkbuurt 33 was zaterdag 8 oktober 2016 voor het laatst geopend. De winkel is gesloten. “Het doek is echt gevallen en het is over en uit”, laat het bedrijf hun klanten weten.

Drogisterij en parfumerie DA de Gaper kondigde eerder aan te stoppen. (Archieffoto Drogisterij en parfumerie DA de Gaper)

Na een aantal, voor hen, hectische en drukke weken, waarbij ze het gevoel hadden zich in een emotionele achtbaan te bevinden en waarin ze er na hun idee alles aan hebben gedaan om op een nette, professionele manier afscheid te nemen van alles en iedereen was het stoppen zaterdag een feit. De winkel sloot definitief de deur.

Kracht
In het bijzonder bedanken het team van ‘de Gaper’ een ieder voor het begrip en vertrouwen dat mensen zeker in de afgelopen periode in hen hebben gehad en speciaal diegene die hen via berichtjes, cadeautjes, bloemen enz. een hart onder de riem hebben weten te steken. “Waardoor we uiteindelijk de kracht hebben gevonden tot het bittere einde vol te houden. Een ieder met wie we de afgelopen jaren als klant en / of relatie hebben mogen kennismaken in welke vorm dan ook danken wij uiteraard ook hartelijk voor de prettige contacten en fijne samenwerking. Het gaat u allen goed en al weten we nog niet wanneer en waar we elkaar weer zullen tegenkomen, wij zeggen u toch gedag met een welgemeend hopelijk tot ziens”, schrijft het team van drogisterij en parfumerie DA de Gaper. Bij het bedrijf waren 10 medewerkers betrokken. Over de voortgang van de ING-bank/baliezaken binnen de winkel wordt niets gemeld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld