Dieven stelen voor vakantie klaarstaande camper van Rivierdijk

SLIEDRECHT – Vanaf de Rivierdijk is in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 juni 2021 een camper gestolen met het kenteken 8-TGN-10. 

Dit is de camper. Een omgebouwde Mercedes Ambulance bus. Op de achterzijde van de ramen zie je nog het ambulanceteken afgedrukt staan. (Foto eigenaar)

Op camerabeelden is te zien dat er rond 01.58 uur twee jonge mannen ermee wegrijden. Waarschijnlijk richting snelweg A15. Weet je waar de camper nu is? Neem dan contact op met de politie, tel. 0900 – 8844.

Update:
Dinsdag 29 juni 2021 is de bus volgens de eigenaar gevonden in Rotterdam. “Oplettende man van collega heeft hem gezien. In goede staat. Zo blij. Iedereen bedankt voor delen, reageren en oplettendheid”, aldus de eigenaar op Facebook.

6 gedachten over “Dieven stelen voor vakantie klaarstaande camper van Rivierdijk”

 1. Even een bear lock slot er op kunnen ze hem niet snel meer mee nemen .
  Heb ik ook werkt perfect. Is een mechanisch slot op de versnellingsbak.
  Even een sleutel om draaien de bak in zijn achteruit zetten en deze zit muur vast.

 2. Of 1 wielklem we hebben CA 20 jaar ’n camper gehad en altijd de wielklem erop. Zelfs als we ergens wat gingen bekijken.

 3. Bus van mijn zoon ook vannacht gestolen vlakbij busstation Burgemeester Winklerplein!

 4. Je ziet je karretje wegrijden, en dan rijd hij bij Venlo, en dan zie je hem bij Frankfurt en dan bij poznan en dan ??

 5. Ongelooflijk triest, zoveel tijd gestoken in het opknappen van dit camper busje. Als ik zie hoeveel tijd en enthousiasme er in gestoken is, dan kan ik me de teleurstelling en woede bij de eigenaren goed voorstellen.
  NB: hoor net dat de bus gevonden is.

 6. Misschien is het een open deur intrappen, maar zou het niet verstandig zijn als aanhangers, (werk)busjes, caravans, campers, boottrailers etc worden uitgerust met trackers zodat in het geval van diefstal (wat aan de orde van de dag lijkt te zijn) een en ander gevolgd kan worden. Woedend om zoveel narigheid wat mensen zoals deze eigenaar, of onze overbuurman die ook zijn aanhanger zag verdwijnen, overkomt denk je na wat er aan te doen is om diefstal te voorkomen maar dat lijkt geen optie. Ze halen ‘m van je eigen terrein af of zelfs uit de garagebox. Dan lijkt mij dit een laatste mogelijkheid. Kan je in ieder geval zien waar hij is (heen gebracht.)en mogelijk in actie komen. Sterkte voor alle betrokkenen!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld