Dieseko neemt Woltman Piling Equipment over

SLIEDRECHT – Dieseko Group neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 het Nederlandse Woltman Piling Equipment uit Giessenburg over. Dieseko Group is producent en leverancier van onder andere hydraulische trilblokken. Woltman is als producent en leverancier van funderingsmachines net als Dieseko Group marktleider in zijn segment.

Klanten gaan volgens het Sliedrechtse bedrijf profiteren van kortere levertijden en nieuwe innovaties. (Foto Dieseko Group)

Dieseko Group laat weten dat door de overname beide bedrijven hun krachten kunnen bundelen en schaalvoordelen kunnen realiseren, onder meer op het gebied van gezamenlijke inkoop.

Overname
Ton Kraak, CEO van Dieseko Group,: “De overname van Woltman past naadloos in ons beleid om naast het marktleiderschap dat we al hebben in hydraulische trilblokken een totaal productenpakket voor funderingsaannemers te kunnen bieden. We kennen Woltman goed en onze dochter PVE Piling & Drilling Rigs, het bedrijf dat Dieseko Group in 2014 overnam, werkt al jaren nauw met hen samen.” Woltman Piling Equipment blijft als zelfstandige business unit van Dieseko Group actief in de Benelux. Alle medewerkers blijven werkzaam binnen de organisatie.

Dieseko
Dieseko is wereldwijd marktleider in hydraulische trilblokken en aggregaten voor de funderingsindustrie. Daarnaast levert de onderneming onder de merken PVE en ICE een breed aanvullend pakket van producten en diensten als hei- en boorstellingen, drukmachines, klemsystemen en vibroflots. De dienstverlening omvat productie en wereldwijde verkoop, verhuur, training en technische ondersteuning, onderhoud, revisie en reparatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld