DELTA Netwerk geeft uitleg over aanleg glasvezelaansluiting

SLIEDRECHT – Voor de tweede keer deze week heeft DELTA Netwerk woensdagavond 14 september 2022 een informatieavond belegd in de aula van het Griendencollege over de gratis glasvezelaansluiting in jouw woning. Bezoekers kregen meer te horen over de voordelen van glasvezel, de aanleg en de aansluiting. 

Net als afgelopen maandagavond werd woensdagavond gestart met een presentatie. Bezoekers kregen later op de avond voldoende tijd om vragen te stellen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

Glasvezel wordt in Sliedrecht in opdracht van DELTA Netwerk aangelegd door aannemer Circet Nederland. 

Afspraak maken
Medewerkers van de opdrachtgever komen bij de huizen langs. Ze bespreken dan waar de aansluiting mag komen, meestal de meterkast. De medewerkers zijn herkenbaar in een oranje hesje met het logo van DELTA Netwerk en kunnen zich legitimeren met een ID-pas. Je kan ook zelf een afspraak maken door te bellen met tel. 079 – 3030372 of door een e-mail te sturen naar: glasvezelafspraak@deltafibernetwerk.nl 

8 gedachten over “DELTA Netwerk geeft uitleg over aanleg glasvezelaansluiting”

 1. Glasvezel hype.Met mijn ziggo aan sluiting heb ik ruim voldoende aan internetsnelheid en Tv is oke. Ook kunnen er meerdere TV s op een aansluiting gezet worden . Bij glasvezel moet je voor iedere TV een apartkastje huren. Ruim 25 jaar digitaal bij Ziggo en nul problemen gehad.

 2. Delta kan het mooi brengen. Ik heb een jaar geleden een contract afgesloten. Afgelopen week kwam er een man aan de deur om te kijken waar de aansluiting binnen moet komen. Ik vroeg wanneer dit ging gebeuren. Volgens hem nog een paar maanden. Nu komt Ziggo ook met glasvezel aan de deur en kan ik net zo goed bij Ziggo blijven…

 3. Ik heb 8mnd ervaring met Delta glasvezel. Is uitstekend. Mevrouw den Ouden die reviews heeft bekeken en lekker bij Kpn blijft, heeft kennelijk vergeten de reviews over Kpn te lezen….

 4. Ik verbaas mij over de enorme hoeveelheid PR. Gelikte folders een tijdelijke winkel, voorlichtingsavonden. Nu zie ik een gratis aansluiting in de woning. Waar zouden ze dat toch allemaal van betalen?

 5. Bij mijn huidige provider KPN/Solcon krijg ik nu 43 Mbit download en 10 Mbit/s upload.
  Bij glasvezel 1 Gigabyte per seconde download (1000 Mbit). Bij het netwerk wat wordt aangelegd is 8 Gigabyte per seconde download (8000 Mbit) ook mogelijk. Bij Ziggo is maximaal 1 Gigabyte mogelijk.

  Ik ben blij dat er in Sliedrecht eindelijk glasvezel komt. Ik heb wel zin aan de 8 Gigabyte maar vooral de kinderen. En inderdaad over alle providers zijn positieve en negatieve verhalen. In 2020 was Delta nog de beste volgens de Consumentenbond met een cijfer 8,2. In 2022 was het cijfer 7,6.
  Ik heb ook nooit klachten over KPN maar ja wel traag als je het vergelijkt met glasvezel.

 6. Mevrouw van der Hel,
  Top dat u dat zegt, ik heb even gekeken, naar een paar revieuws en denk nu blijf lekker bij KPN.😁

Plaats een reactie

*=Verplicht veld