Japans restaurant Oishi Fusion

deFabriek Conceptstore gaat niet sluiten, maar verandert in deFabriek

SLIEDRECHT – De deFabriek Conceptstore aan Kerkbuurt 100 blijft open, maar krijgt een andere invulling en andere naam. Het wordt deFabriek. Dat maakte eigenaar Bianca Rook-Van de Poel woensdag 8 juli 2020 bekend aan Sliedrecht24.

Eerder verscheen in de Kerkbuurt Whatsapp-groep dat de winkel zou stoppen, maar dat is niet waar. Over het bericht in de besloten Whatsapp-groep communiceerde de Ondernemersvereniging Kerkbuurt (OVK) na vragen van online krant Sliedrecht24. De zaak, deFabriek, krijgt een andere opzet en dus een naamsverandering. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Wij gaan dus niet sluiten, maar we gaan wel stoppen als conceptstore. Dat betekent dat we geen planken meer gaan verhuren en alles in eigen beheer nemen. Wij gaan cadeautjes, woonaccessoires, maar ook snoepjes verkopen. Verder gaan we verschillende workshops geven”, zegt Bianca Rook. De winkel sluit vanaf vrijdag 31 juli 2020 voor een maand. De winkel wordt in die tijd omgebouwd naar de nieuwe vorm, deFabriek. 

1 gedachte over “deFabriek Conceptstore gaat niet sluiten, maar verandert in deFabriek”

  1. Klinkt goed. Pak een deel van de doelgroep van Helena over, bedien de klant met een lach (itt eerder genoemde) dan moet het zeker goed komen 😉 Veel succes gewenst met ombouw en vernieuwde concept!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld