Deelnemers Zwem4daagse duiken naar stuivers en krijgen plonspakketten

SLIEDRECHT – Een traditioneel slot van de Sliedrechtse Zwem4daagse georganiseerd zwem- en polovereniging door Door Water Fit (DWF) is het stuivertje duiken. Dat kon vrijdagavond 17 september 2021 in bronbad De Lockhorst. Voor alle deelnemers was er bovendien een zogeheten plonspakket, gesponsord door het lokale bedrijfsleven. 

Het stuivertje duiken is en blijft populair onder de jeugd. (Foto Door Water Fit)

Zwemmer Maarten van der Weijden opende afgelopen maandag de verlate Zwem4daagse en moedigde de deelnemers aan. Hij slaat met zijn foundation de handen ineen met de Nationale Zwem4daagse met als doel geld inzamelen voor een onderzoek naar kanker bij mensen met een verstandelijke beperking. Via DWF is nu € 2.400,– opgehaald en de teller loopt nog steeds op. Ayla Takaç haalde het hoogste bedrag in haar uppie op. De Wantijzwemmers haalden als team het meeste geld voor de actie op. 

Jongste en oudste
Het ging natuurlijk niet alleen om geld inzamelen, maar juist om het plezier samen te kunnen sporten in water. Donderdag zijn de prijzen uitgereikt aan de jongste en oudste deelnemer. Prijzen waren gesponsord door juwelier Verhoef. Jongste deelnemer Lorraine Versteeg (6) en de oudste deelnemer Tijs Peters (leeftijd niet bekendgemaakt). Wie ook wil zwemmen bij DWF kan mailen naar: [email protected] Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld