Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Deelnemers workshop Living Statues & Art Festival laten zich zien

SLIEDRECHT – Wie alvast een voorproefje wil zien van het Living Statues & Art Festival moet zaterdag 29 juni 2019 op het Merwedeplein zijn. De deelnemers aan het festival hebben die dag een workshop en rond 15.00 uur is deze afgelopen. Dan tonen de deelnemers zich verkleed en geschminkt op het podium op het plein.

De tweede editie van Living Statues & Art Festival laat nog even wachten. Dat is zaterdag 28 september 2019. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Dat is tijdens de Baggerfestival braderie en vrijmarkt.

Workshop
De ‘living statue’ – workshop wordt georganiseerd door stichting Samen voor Sliedrecht in samenwerking met de Ondernemers Vereniging Kerkbuurt (OVK). Onder professionele begeleiding van Afke Westdijk (beeldje.nl) wordt voor de deelnemers aandacht besteed aan het verhaal achter het levend standbeeld, het kostuum, materiaal en bewerking, het schminken, soorten schmink en speciale effecten en het stilstaan en de interactie met het publiek. In 2018 werd het Living Statues & Art Festival voor het eerst gehouden. Dat was een groot succes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld