Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Deelname omnisportvereniging Synergos aan turnwedstrijden 4e divisie

AMSTERDAM / SLIEDRECHT – In Amsterdam vonden zaterdag 11 januari 2020 de tweede plaatsingswedstrijden voor de junioren en senioren plaats. Tijdens de tweede wedstrijdronde waren de junioren aan de beurt en in de vierde ronde de senioren met de keuzeoefeningen in de 4e divisie.

Ook omnisportvereniging Synergos nam deel. Dit zijn twee deelnemers. Deze week worden door de KNGU de doorstromingsaantallen voor de districtsfinale bekendgemaakt. (Foto omnisportvereniging Synergos)

Rhodé van der Linden verbeterde haar score op een aantal onderdelen, waaronder sprong en brug. Ook Puck Hogendoorn verbeterde zichzelf op brug. Beiden zijn wel van de balk gevallen, maar ze lieten ook veel progressie zien. Helaas vielen ze buiten de top 15. Later in de middag kwamen Dorieke van Zwienen en Anne-Marie Wemmers in actie. Zij begonnen goed aan hun wedstrijd met een 4e en 8e plaats op sprong. Anne-Marie liet daarna een strakke brugoefening zien en behaalde hiermee een 2e plaats. Helaas maakte ze op balk en vloer een val, maar doordat alles verder goed ging behaalde ze een mooie 4e plaats. Ook Dorieke kwam ten val bij balk en vloer, maar herpakte zich goed en werd 12e. Er waren in hun groep 23 deelnemers .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld