De Jong DUKE legt rode loper uit voor familieleden van hun personeel

SLIEDRECHT – Bij De Jong DUKE, leverancier van koffiemachines en gevestigd aan Marisstraat 2, was het zaterdag 1 oktober 2022 familiedag. Dat betekent dat familieleden van personeelsleden welkom waren om binnen een kijkje te komen nemen. 

Zaterdag mochten familieleden van werknemers van De Jong Duke binnen kijken en daar werd goed gebruik van gemaakt. Met het hoofdkantoor in Nederland en een vestiging in de Verenigde Staten levert De Jong DUKE koffiemachines aan klanten over de hele wereld. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De Jong DUKE is een Nederlands familiebedrijf dat is opgericht in 1897. Al jarenlang creëren zij innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de out-of-homemarkt. Met hun lange historie kijken zij uit naar de toekomst. Al hun producten worden met de hand vervaardigd door echte mensen, zonder robots.

Inkijkje
Zaterdag kon binnen worden gekeken. “We geven ons personeel de mogelijkheid hun werkplek en de rest van onze mooie productielocatie te laten zien aan hun familieleden”, zegt personeelsadviseur Elise van Andel. Zodoende was er zaterdag wat meer ‘reuring’ in de buurt van het pand op het bedrijventerrein Nijverwaard dan gebruikelijk op een zaterdag.

1 gedachte over “De Jong DUKE legt rode loper uit voor familieleden van hun personeel”

  1. Leuk hoor om zoiets te organiseren! Vooral mee doorgaan.
    Alleen….moest wel gelijk denken aan de ontslagronde van een tijdje geleden bij dit bedrijf waar nu net eens níet met een menselijke maat werd gemeten.. integendeel….
    Best wel heel zuur voor hen om nu juist zo’n bericht te lezen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld