Daverende overwinning eerste voetbalelftal Sliedrecht

KINDERDIJK/SLIEDRECHT –  In de tweede bekerronde van de districtsbeker heeft Sliedrecht tegen 3e klasser De Zwerver uit Kinderdijk zaterdag 10 november 2018 met een monsterscore van 0-10 de volgende ronde bereikt.

Luciano van Harlingen wordt op de huid gezeten. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De Zwerver dat in de kopgroep van de 3e klasse staat, was vanaf de aftrap geen partij voor het geconcentreerd spelend Sliedrecht. Met doelpunten van Dennis Verhoef, Akram Chentouf, Sjoerd v.d. Waal, Jeroen Muilwijk en Danny van Laarhoven werd in de eerste helft een 0-5 voorsprong opgebouwd.

Scherp
Na de pauze scoorden Chentouf en Van Harlingen nog éénmaal en wist “man of the match” Jeroen Muilwijk nog driemaal te scoren. Een te groot krachtverschil tussen twee teams leidt vaak tot een teleurstellend slot van de wedstrijd, maar Sliedrecht toonde scherpte tot de allerlaatste minuut.

Titel?
Een prima generale repetitie voor de wedstrijd van zaterdag 17 november thuis tegen G.R.C.’14, wanneer bij winst de 1e periodetitel door Sliedrecht kan worden binnengehaald, aanvang 14.30 uur.