‘Dak gaat eraf’ tijdens Rockhorst beloven organisatoren

SLIEDRECHT – Partycentrum De Lockhorst wordt zaterdag 16 februari 2019 omgedoopt tot De Rockhorst. Stichting Sliedrecht Bruist schotelt je met trots een muzikaal gevarieerd programma voor. De zaal is om 19.30 uur open en om 20.00 uur begint het programma. De entreeprijs bedraagt € 5,– p.p.

Zaterdagavond 16 februari 2019 wordt partycentrum De Lockhorst omgetoverd in De Rockhorst. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Het hoofdprogramma wordt geopend door Sliedrechts oudste metalband: Steelcock. Met deze band wordt het als vanouds stampen geblazen, waarmee direct de fundering tot het uiterste getest wordt.

Andere bands
Met de stevige rockcovers van The Leftovers wordt een tandje teruggenomen. Met hart en ziel brengen zij heerlijke hits van o.a. Herman Brood, Golden Earring, Billy Idol en veel van hun andere muziekhelden ten gehore. Mocht er na deze knallers nog een dak op de Rockhorst zitten wordt dat er door de afsluitende band afgeblazen, namelijk Blake Middle. De vetste poppunk covers afgewisseld met dikke rockhits komen voorbij.

Semi-akoestische rockclassics
Dit is nog niet alles. Direct na de opening van de zaal, tussen de bovengenoemde bands door én na afloop worden bezoekers in de foyer van De Rockhorst getrakteerd op semi-akoestische rockclassics van Whisigar! Een vleugje Stones, een scheutje Elvis, een beetje CCR… Je hoeft je tijdens de ombouw niet te vervelen. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld