D.N.A. & ink van start in pand aan Van Goghstraat

SLIEDRECHT – De verhuizing is een feit. Ondernemer Denise Noldus opende zaterdag 2 oktober 2021 haar nieuwe shop D.N.A. & ink aan Van Goghstraat 87. Daar kan je terecht voor het ontwerpen en plaatsen van tattoo’s en het plaatsen van piercings. Deze laatsten zet Fieke Bons van Femme Fatale Piercings.

Denise Noldus bij haar nieuwe zaak, waarbij de kinderen zaterdag na het middaguur de opening verrichten. “Tijdens haar puberjaren heeft ze het tekenen een tijd uit het oog verloren. “Pas nadat mijn zoon werd geboren, ben ik weer zeer actief gaan tekenen en eigenlijk toen pas ontdekte ik voor mijzelf dat ik meer kon dan gewoon een poppetje tekenen”, vertelt Noldus. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Altijd al heeft ze een enorme fascinatie gehad voor tattoo’s, het tatoeëren zelf en voor de artiesten. Noldus: “Drie jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Ik ben een kleine ruimte gaan huren in een sportschool, die ik omtoverde tot een kleine tattooshop met GGD keuring. En nu drie jaar later ben ik verhuisd en gegroeid.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld