CrossFit Sliedrecht houdt voor tweede keer The Aquila Throwdown

SLIEDRECHT – Na een aantal jaar van afwezigheid organiseert CrossFit Sliedrecht vrijdag 23 september en zaterdag 24 september 2022 de tweede editie van The Aquila Throwdown op een tweetal locaties. De box van CrossFit Sliedrecht is de thuisbasis van The Aquila Throwdown 2022, een strijdtoneel waarbij zestig atleten het tegen elkaar opnemen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Een throwdown is een bekende term binnen de CrossFit-wereld. Het is een wedstrijd waarbij de deelnemers strijden om de titel ‘fitste atleet’.

Voor The Aquila Throwdown hebben zowel atleten van CrossFit Sliedrecht als omliggende CrossFit boxen uit de regio zich weten te plaatsen.

Zwemworkout
Ook dit jaar kunnen de atleten letterlijk hun borst natmaken, want op vrijdagavond 23 september 2022 is locatie bronbad De Lockhorst. Rond de klok van 20.00 uur begint het toernooi met een zwemworkout. Het belooft net zoals voorgaande editie een heus spektakel te worden. De entree voor dit toernooi is gratis en voor het publiek is een plaatsje op de tribune gereserveerd. Rond 21.15 uur is het afgelopen

Obstakel
Zaterdag 24 september 2022 vanaf 09.30 uur wordt de lijn van het toernooi doorgetrokken naar de box van CrossFit Sliedrecht. Daar moeten de atleten nog drie andere workouts voltooien, voordat er bepaald wordt wie zich tot de fitste atleet mag uitroepen. De organisatie verklapt dat er voor één workout gebruik wordt gemaakt van een obstakel. Rond 16.00 uur wordt afgerond.

1 gedachte over “CrossFit Sliedrecht houdt voor tweede keer The Aquila Throwdown”

  1. Top event om eens te zien waar fitte atleten allemaal toe in staat zijn. Succes CrossFit Sliedrecht!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld