Crook and the Bluff (USA) zaterdag in muziekcafé The Moonshine

SLIEDRECHT – Zaterdag 16 maart 2019 treedt Crook and the Bluff uit de USA op in uitgaansgelegenheid The Moonshine aan de Stationsweg 3. De band speelt vanaf 21.00 uur. The Moonshine is vanaf 16.00 uur geopend. De entree is gratis.

Het is de tweede Europese tour van Crook and the Bluff. Ook de eerste tour kwam de band naar The Moonshine in Sliedrecht.

Tekst gaat verder onder video.
Bekijk hier een voorproefje.

“Een last minute ingeplande sessie in een intieme setting als afwisseling op de tour. Het bracht Crook and the Bluff vorig jaar op Tweede Paasdag spontaan in The Moonshine, waar de band van de eerste tot de laatste minuut wist te imponeren. Speciaal voor iedereen die deze bijzondere middag heeft gemist en natuurlijk voor iedereen die deze band nogmaals wil beleven, komen ze nu terug tijdens hun tweede Europese tour”, zegt Gabriëlle Kwist van The Moonshine.

Wildernis
De desert blues van Crook and the Bluff is geïnspireerd door de wildernis van hun thuisbasis Utah en hun lange tours door Amerika. De door mysterie omgeven combinatie van blues, rock, western en een vleugje psychedelica loopt over van de energie en zorgt voor een sfeervolle show. Onvoorspelbaar als de woestijn in Utah klinken de verhalen over liefde, lust, moord en boosaardigheid.

Dath
Als storyteller pur sang weet frontman Kirk Dath een intieme band met het publiek te bouwen. Als een schim omringt door rook neemt hij het publiek mee in zijn verhalen en weet zo een bijzondere belevenis te creëren. De muziek van Crook and the Bluff komt live dan ook het allerbeste tot zijn recht in een show die je simpelweg meegemaakt moet hebben. Van verfijnd tot ongepolijst puur, een onheilige belevenis voor liefhebbers van blues, rock, psychedelica en alles wat er tussen zit.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld