Creatievelingen staan voor gesloten poort

SLIEDRECHT – Wie zich had aangemeld voor ruimte bij het Creatief Centrum dat moet komen in de voormalige school Bleyburgh aan de Maaslaan stond zaterdagochtend 7 januari 2017 voor een gesloten poort.

Niemand kon naar binnen en de belangstellenden vertrokken weer naar huis. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

De stichting Creatief Centrum Sliedrecht had een bijeenkomst georganiseerd in het gebouw voor alle mensen die zich hadden ingeschreven om ruimte te gaan huren. De sleutel voor toegang zou door een ambtenaar van de gemeente Sliedrecht worden geregeld, maar die was zaterdag niet op komen dagen en onbereikbaar wegens – zo bleek achteraf – privé-omstandigheden. De bijeenkomst werd door het stichtingsbestuur afgelast. Nadat sommige belangstellenden 2 uur in de kou hadden gestaan.

1 gedachte over “Creatievelingen staan voor gesloten poort”

  1. Ja wat wil je? We werden vrijdag overspoeld met code oranje alarm door de media van wege de verwachte extreme weersomstandigheden. Geen mens durfde vandaag nog de straat op. En had er al een het aan gedurfd om op weg te gaan naar het Creatief Centrum en hij was gevallen….. De media had vol gestaan met verwijten naar de organisatie. Nee, men bleef veilig thuis.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld