Creatieve workshop stichting Kunst Uit Geweld in De Voorhof

SLIEDRECHT – Stichting Kunst Uit Geweld biedt donderdag 18 november 2021 samen met de Gereformeerde Kerk Sliedrecht een workshop aan rond het project ‘Een kaart voor elke dag’. Belangstellenden zijn welkom tussen 14.00 – 16.00 uur in De Voorhof, Middeldiepstraat 6. 

De kaarten kunnen ondersteuning bieden, helpen om gedachten anders te richten en houvast te bieden. Het biedt ruimte om op een creatieve manier aan de slag te gaan met eigen gevoel en ervaring.

Organisator en bestuurslid van Stichting Kunst Uit Geweld is Esther Veerman. De vrouw van predikant Alexander Veerman. “Iedereen kent wel periodes waarin een gevoel of gedachte die met je meegaat je dwars zit en zomaar somberheid kan aanwakkeren.​ Vanuit mijn verlangen naar veiligheid en herstel om voorbij te kunnen komen aan  ervaringen die neerdrukken en klein maken, heb ik het kaartenproject ontwikkeld”, vertelt Esther Veerman.

Gevoel of gedachte
Op deze creatieve middag gaat er gewerkt worden met pastelkrijt. Als deelnemer hoef je niet creatief te zijn om toch mee te kunnen doen. Esther Veerman: “Het gaat er bij deze workshop om dat je leert om een gevoel of gedachte die je bezighoudt of dwarszit om te buigen in een gedachte of gevoel waar je mee verder kunt. Het is dus een oefening die we samen doen en delen.”

Aanmelden
De kosten bedragen € 5,– (exclusief kaarten van het kaartenproject). Wie mee wilt doen, kan zich opgeven bij Esther Veerman. Dat kan per e-mail: [email protected] of door te bellen met tel. 0184-632175. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld