Complimenten voor vuurwerkshow bij haven

SLIEDRECHT – Een ouderwetse vuurwerkshow, die er mocht zijn. Donderdagavond 5 mei 2016 kort na het einde van het spektakel zijn deze geluiden te horen en dat is een compliment voor de organisatie van het vuurwerkevenement op Bevrijdingsdag, de Stichting 4 en 5 mei Comité Sliedrecht. 

De vuurwerkshow kwam na een lasershow vanaf het dak van het gemeentekantoor en was ook in andere delen van Sliedrecht van afstand goed te zien. (Foto Ruben van der Sterren.nl)

Het vuurwerk kwam na een fantastische lasershow. Het comité was erg tevreden. “Ja, absoluut”, zegt voorzitter Nicole Boer van de Stichting 4 en 5 Mei Comité Sliedrecht donderdagavond laat tegen Sliedrecht24. Ook de Stichting Sliedrecht en Cultuur is bijzonder tevreden. “Geweldig!!! Top. We hebben de Wilhelmus-taptoe ondersteund. Samen met het bestuur van de stichting 4 en 5 Mei Comité Sliedrecht organiseerden we de afterparty met de band. De sfeer was super. Persoonlijke noot… van mij mag dit ieder jaar”, zegt voorzitter Esther Gruppen van de Stichting Sliedrecht en Cultuur.

Catch’Up
Duizenden inwoners volgden langs de haven de lasershow en het vuurwerk. Als afsluiting speelde donderdagavond de band Catch’Up in de muziektent op het Dr. Langeveldplein. Het was de afsluiting van een zonnige en goed verlopen viering van Bevrijdingsdag 2016 (tevens Hemelvaartsdag) in Sliedrecht.

1 gedachte over “Complimenten voor vuurwerkshow bij haven”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld