Collecte CliniClowns niet nep

SLIEDRECHT – Zondag 28 februari 2016 kwam er rond 17.45 uur via twitter een reactie binnen bij Sliedrecht24 van CliniClowns. De organisatie laat weten, dat er deze middag inderdaad collectanten van CliniClowns langs de deuren zijn geweest, om geld op te halen. Eerder deze middag waren er alarmerende berichten binnengekomen over een mogelijke nepcollecte uit naam van CliniClowns.

De collectanten kwamen onder andere aan de deur in de Talmastraat. CliniClowns Nederland reageerde op het bericht van Sliedrecht24 en zei dat inwoners zich geen zorgen hoeven maken. “Bedankt voor jullie oplettendheid over de collecte in Sliedrecht. Het betreft echter wel een collecte vanuit CliniClowns. Het zijn wervers met legitimatie. Bij twijfel kunt u altijd om een legitimatie vragen”, aldus CliniClowns Nederland.

Onbehoorlijk
Volgens inwoners gedroegen de collectanten zich soms onbehoorlijk. Een collectant zou boos zijn geworden toen hij niets kreeg en ook ging een collectant met iemand in discussie waarom hij niets aan CliniClowns gaf. Het is niet duidelijk of voor de collecte een vergunning is afgegeven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld