Clown Bassie wekelijks op RTV Holland

SLIEDRECHT – Clown Bassie is de bekendste programmamaker van RTV Holland. De internetomroep is gevestigd in Sliedrecht. De populairste clown van Nederland maakt elke zaterdag- en zondagmorgen van 07.00 – 09.00 uur het programma ‘Kinderen van Holland’.

Clown Bassie in de studio van RTV Holland. (Foto RTV Holland)

De inmiddels 79-jarige clown maakt het programma, omdat hij al vijfendertig jaar bevriend is met de initiatiefnemer van dé Nederlandse internetomroep Peter Donk. Zijn vader bouwde vroeger decors voor Bassie & Adriaan.

Ervaren
“Toen we het idee hadden om de zender te beginnen, heb ik Bas gevraagd. Zijn kennis, ervaring en ideeën zijn bijzonder welkom. Ik ken hem al zo lang en altijd zo enthousiast. Soms geeft hij ons een goed advies”, zegt Donk. Het programma bevat naast muziek voor de jonge kinderen, prachtige verhalen en hoorspelen van het duo Bassie & Adriaan.

Gezocht
Programmamakers bij RTV Holland krijgen noch betaald, noch een kostenvergoeding. Dat geldt voor medewerkers, programmaleider en bestuursleden. De omroep zoekt nog ervaren programmamakers, met een thuisstudio en een internetverbinding. Peter Donk: “Nodig om zelf programma’s te kunnen maken en aan te leveren. Voor verschillende programma’s zoeken we mensen die kunnen presenteren en samenstellen. We werken allemaal op vrijwillige basis, ik noem ons professionele vrijwilligers. Er kunnen dus mensen worden toegevoegd aan het enthousiaste team.” Interesse? Mail naar: [email protected]

Internetomroep RTV Holland zendt sinds 15 november 2014 uit, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Via de luisterbanner rechtsboven op deze pagina kan tijdens het lezen van de berichten naar de omroep worden geluisterd. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld