Circus Bossle trekt aandacht met spectaculaire show

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Circusliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De beroemde Duitse circusfamilie Bossle gaf woensdagmiddag 7 september 2022 haar eerste voorstelling in een serie van vijf op het parkeerterrein achter Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan. Het is een gevarieerde voorstelling die jong en oud laat genieten van onder andere acrobatiek, vuurspuwen en verschillende dierenacts.

Het publiek klapt hard mee als de knappe stunts worden uitgevoerd. Hier wordt een lasso gedraaid die uiteindelijk vijftien meter lang wordt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Hooggeëerd publiek, jongens en meisjes, het is showtime!” Wat volgt is een wervelende show van jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurvreters en -spuwers, honden, lama’s, kamelen, teveel om op te noemen. Alles wordt begeleid door ritmische muziek en ook de lichtshow in de tent is bijzonder kleurrijk. Het programma duurt – onderbroken door een pauze – zo’n anderhalf uur.

Tekst gaat verder onder foto.
(Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Voorstellingen
Donderdag- en vrijdagmiddag 8 en 9 september 2022 zijn er shows om 16.30 uur. Zaterdag 10 september 2022 zijn er twee shows, om 15.00 en 19.00 uur. Donderdag is familiedag, volwassenen betalen dan de kinderprijs. Tijdens de zaterdagavondvoorstelling kosten alle plaatsen € 10,–. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 – 11.00 uur. Pinnen aan de kassa is niet mogelijk.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld