Circus Bossle komende week aantal dagen op terrein bij partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Circus Bossle staat van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2022 met een grote tent op de parkeerplaats van Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan. Dat maakt de Duitse circusfamilie Bossle dinsdag 30 augustus 2022 bekend.

Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt. (Foto Jans Schulting)

Het circus reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. 

Dieren
Ze presenteren een vernieuwde show van bijna twee uur. Ook ontbreken de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Tekst gaat verder onder tweet.

Bezoeken
De voorstellingen beginnen op woensdag 7 september 2022 om 15.00 uur, donderdag 8 september 2022 om 16.30 uur, vrijdag 9 september 2022 om 16.30 uur en de laatste voorstellingen op zaterdag 10 september om 15.00 en 19.00 uur.

Contant betalen kaarten
Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 – 11.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Bij het circus kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld