Japans restaurant Oishi Fusion

Christelijk Sliedrechts mannenkoor Ichthus vol plannen in lustrumjaar

SLIEDRECHT – Het wordt een druk jaar voor christelijk Sliedrechts mannenkoor Ichthus. Het koor o.l.v. dirigent Martin Zonnenberg bestaat dertig jaar en heeft verschillende plannen, waaronder een televisie-optreden, een cd-opname en een koorreis naar Groot-Brittannië. 

De repetities voor de 180 koorleden beginnen maandag 2 september 2019. Er wordt gerepeteerd van 20.30 – 22.00 uur in de Grote kerk. Nieuwe mannelijke koorleden blijven welkom! (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De lustrumactiviteiten voor het komende seizoen bestaan uit verschillende aansprekende uitvoeringen en optredens. Opnamen zijn er onder meer voor het EO-tv-programma Nederland Zingt. Dat gebeurt in de Catharijnekerk in Brielle. Verder een groots advents kerstconcert in de Laurenskerk Rotterdam en een nieuwe cd opname.

Koorreis
Verder komt er een lustrumconcert in de regio en tot slot een vierdaagse koorreis van het mannenkoor naar Engeland. Voor deze koorreis hebben zich al meer dan 200 deelnemers aangemeld. Voor belangstellenden zijn er nog enkele plaatsen vrij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld