CHR maakt zich op voor kledingtransport Roemenië

SLIEDRECHT – De Commissie Hulp Roemenië (CHR) van de Hervormde Gemeente Sliedrecht zamelde zaterdag 1 oktober 2016 kleding in voor het transport dat vrijdag 21 oktober 2016 vanuit Sliedrecht naar Roemenië vertrekt.

De kleding wordt ingezameld in het gebouw van de Voedselbank. Maandagochtend worden alle ingeleverde zakken uitgezocht. (Foto Sliedrecht24) 

CHR helpt 3 kerkelijke gemeenten in Roemenië: Micula, Lapusel en Zerindu Mic. Zeker tweemaal per jaar vertrekt een vrachtwagen met oplegger vol kleding, schoenen, linnengoed, speelgoed, etc.om de bevolking te helpen. Ook deze maand weer. 

Andere hulp
CHR verleent ook diaconale steun aan gemeenteleden met ziektekosten en dergelijke. In de stad Oradea wordt bijgedragen in de kosten van de verzorging van hulpbehoevende ouderen die wonen in het bejaardenhuis Agnulli Dei. Jaarlijks wordt er een paasactie gehouden in het voorjaar en de kerstpost- en winterhulpactie in december. Bijdragen kunnen worden overgemaakt op NL63RABO 0359339107.

Inleveren kleding
Aanleveren van kleding kan elke eerste zaterdag van de maand van 10.00-11.30 uur bij het gebouw van de voedselbank aan de Elzenhof. 

1 gedachte over “CHR maakt zich op voor kledingtransport Roemenië”

  1. Positief verrast door dit op sliedrecht24 te lezen. Leuk stukje pr. Mooie bijkomstigheid: Op deze manier weten steeds meer burgers uit Sliedrecht wat een prachtige accommodatie de voedselbank heeft.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld