Cérélia Netherlands viert haar 25-jarig jubileum

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse bakker van koelverse pannenkoeken, poffertjes en pancakes Cérélia Netherlands aan Baanhoek 186 is één van de grotere werkgevers uit de regio en viert komende tijd het 25-jarig bestaan. Vanwege het jubileum heeft het bedrijf dinsdag 10 en woensdag 11 mei 2022 een aantal belangrijke leveranciers uitgenodigd. “We vinden het een mooi moment om de relatie met hen aan te sterken, onze visie te delen en hen wat van onze productie te laten zien”, zegt Johan Kok, directeur Personeel en Organisatie bij Cérélia Netherlands. 

Een kwart van het personeel komt uit Sliedrecht, 10% uit Papendrecht en 16% uit Dordrecht. Totaal werken er een kleine 400 werknemers op de vestiging in Sliedrecht. (Foto Cérélia Netherlands)

Het bedrijf heeft voor 2022 nog meer in petto. Het jubileum, dat vanwege corona verschillende malen werd uitgesteld, wordt begin juli 2022 op eigen terrein groots gevierd voor personeel.

Wervingsactie
Samen met Albert Heijn Sliedrecht organiseert Cérélia volgende week een wervingsactie. Klanten krijgen korting op de poffertjes en er is op zaterdag 21 mei 2022 voor iedereen een gratis portie poffertjes bij de winkel. De beide bedrijven nemen deze gelegenheid te baat om ook te laten zien welke mooie banen en bijbanen zij beschikbaar hebben.

Open avond
Maandag 16 en dinsdag 24 mei 2022 kunnen belangstellende kandidaten bij Cérélia terecht voor een open avond. Een presentatie werken bij Cérélia Netherlands en korte rondleiding maakt onderdeel uit van het programma. Opgave is mogelijk per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld