Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Buurtonderzoek branden watertorenterrein

SLIEDRECHT – De politie onderzoekt een reeks branden op het watertorenterrein aan de Rivierdijk, waarvoor de brandweer moest uitrukken om het te blussen.

De branden waren afgelopen maanden op het Watertorenterrein, waaronder jongstleden zaterdag 2 januari 2015 in een loods van voorheen Delta Shipyards. (Twitterfoto Marcel Klein)

Zondag deed wijkagent Hans van Schaik buurtonderzoek. De  branden waren onder meer zaterdag 21 november 2015, maandag 21 december 2015 en zaterdag 2 januari 2016. De politie wil meer informatie om erachter te komen wie verantwoordelijk is / zijn voor de branden. 

Omwonenden 
Volgens omwonenden zijn de branden niet alleen van de laatste maanden. Het afgelopen jaar was het vaker raak. Bewoners in de buurt vinden dat de politiek het op moet pakken, omdat er geruchten zijn over asbest in het dak van de loods. Zij vinden dat de eigenaar zijn verantwoordelijkheid moet nemen. Jaren geleden heeft er al eens een flinke brand gewoed, toen stond het noodgebouw van Parkzicht er nog naast. Dat is toen zelfs ontruimd.

1 gedachte over “Buurtonderzoek branden watertorenterrein”

  1. Zelfs de A15 was toen dicht. Er is voor de jeugd geen mooiere plaats, maar is levensgevaarlijk. Ook de watertoren zelf.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld