Buiteman binnenkort nieuwe eigenaar Café Korevaar

SLIEDRECHT – Het iconische en 107 jaar jonge Café Korevaar verandert van eigenaar én.. er verandert (bijna) helemaal niets. Agnes Bot en Hayco vd Meulen dragen na ruim zes jaar de scepter over aan Krista Buiteman, een geboren en getogen Sliedrechtse.

Krista Buiteman wordt de nieuwe eigenaar van Café Korevaar. 

Buiteman is de schoondochter van Agnes en Hayco, dat betekent dat het café, na eerder al over te zijn gegaan van broer Piet op zus Agnes, nog steeds ‘in de familie’ blijft. The story continues dus voor het ‘kleine café aan de haven’, ooit in 1916 het eerste gebouw op de Sliedrechtse Oude Uitbreiding.

EK voetbal
Recent zijn de koelingen, de tappunten en de geluidsinstallatie vernieuwd en Krista pakt direct goed uit, tijdens het komende EK wat op het punt van beginnen staat, met iedere wedstrijd live op 3 XL schermen. Daarnaast komt er een podium in de hoek van het café, waar zoals vanouds bands zullen optreden en wordt daar ook een intiem darts hoekje gecreëerd met 2 professionele borden en dito verlichting. Krista Buiteman en haar team dat bestaat uit Wilma, Agnes, Eline, Rico, Miriam en Diana kijken uit naar de officiële opening. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld