Bubbelballen rollen over trapveld van Middenveer

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) was woensdagmiddag 29 juli 2020 een uur aanwezig op een grasveld in het Middenveer. De jeugd tussen twaalf en achttien jaar was uitgenodigd om te ‘bubbelballen’ en daar was animo voor.

Met een bubbelbal zit je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal. De plastic bal functioneert ook als stootkussen, succes verzekerd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Er werden twee partijtjes voetbal gespeeld, bestaande uit totaal acht bubbelspelers. Het spel werd begeleid door een medewerker van het bedrijf die de ‘bubbelballen’ leverde. Er werd flink over de kop gerold en tegen elkaar aan gebotst. Na afloop waren de deelnemers behoorlijk ‘afgedraaid’, het was een leuke en intensieve bezigheid voor de kinderen. Wethouder Ed Goverde (PvdA) van Sport en Recreatie was er ook. Hij deed niet mee met het spel. Goverde bezocht ook de Mini-Buitenspeeldag in het plantsoen naast de Anne de Vriesschool, een evenement van Samen voor Sliedrecht i.s.m. SOJS.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld