BROWNEYES genomineerd voor ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’

SLIEDRECHT – Schoonheidsinstituut BROWNEYES aan Thorbeckelaan 75 heeft een mooie nominatie binnen. De salon van Jolanda Dekker staat in de top drie van ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’ en maakt kans op de Beauty Award, een vakprijs van de professionele beauty branche waar een onafhankelijke vakjury de vaardigheden beoordeelt.

BROWNEYES behoort nu al tot de drie ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’. (Foto BROWNEYES)

Gekeken wordt hoe BROWNEYES werkt op het gebied van pr-marketing, ondernemen en organisatie. Maar ook wordt gekeken naar de bedrijfsvoering, commercie en vakkennis. Eigenaar Jolanda Dekker heeft een passie en enthousiasme voor het vak schoonheidsverzorging. Ze besloot in september 2023 zich aan te melden. Ze wilde BROWNEYES  laten toetsen en besloot te gaan voor haar droom namelijk het winnen van de Beauty Award.

Grote glimlach
Na het inzenden van een compleet boekwerk in de huisstijl met daarin alle facetten over BROWNEYES is daar een positieve reactie op gekomen door de jury en kon een mystery guest worden verwacht. Zonder te weten of en wanneer zij zou komen was in december 2023 het grote moment, waarin zij in de salon kwam kijken en de totaal beleving kwam ervaren. Veel mystery bleef er niet over na het bezoek, want met een grote glimlach verliet zij de salon. Schoonheidsinstituut BROWNEYES kreeg meteen te horen dat ze positief zijn beoordeeld. Toen was het afwachten op een e-mail, waarin Dekker te horen kregen dat BROWNEYES was genomineerd voor de Beauty Award en dat betekent dat het bedrijf met alle facetten op het gebied van schoonheidsverzorging zich nu al één van de drie ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’ mag noemen.

Vernieuwend
Jolanda Dekker zegt ‘zeer trots’ te zijn op haar team. “Zij zorgen er iedere keer weer voor dat de consument een unieke totaalbeleving ervaart als zij bij BROWNEYES een behandeling boeken”, zegt Dekker, die negentien jaar geleden startte in een kamer in het ouderlijk huis. Het bedrijf is daarna uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut, waarin kwaliteit, professionaliteit en innovatie de boventoon voeren. “Altijd op zoek naar vernieuwing introduceerden wij afgelopen jaren eerst de nieuwe gelaatsbehandeling hydrodermabrasie om de huid een ware oppepper te geven en afgelopen november opende we de eerste Japanese HeadSpa”, vertelt Dekker.

Puntjes op ‘i’
Klanten reageren enthousiast op de nominatie voor ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’ en zijn zeer te spreken over BROWNEYES. Dekker: “Bij ons beleven ze een ervaring en beleving, die ze nog niet eerder hebben gehad. Het is nu afwachten op het jurygesprek aankomende maand. Dan worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.” Zondag 21 april 2024 hoort BROWNEYES of ze finalist zijn of de ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’. Alleen al de nominatie en staan in de top drie ziet Dekker al als een bevestiging van hun kennis en van hun werkwijze. De overdracht naar de klant om daarnaast even tot rust te kunnen komen en resultaatgericht te kunnen behandelen met de nieuwste behandelingen en apparatuur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld