Brons op nationale volleybalkampioenschappen middelbare scholen

ARNHEM / SLIEDRECHT – Op ‘Olympic Moves’, de Nederlandse kampioenschappen voor middelbare scholen, is De Lage Waard uit Papendrecht vrijdag 7 juni 2019 in Arnhem bij het meidenvolleybal klas 3 en 4, op de derde plaats geëindigd. Van de acht speelsters spelen er zeven bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport.

Het team, bestaande uit Sara van de Weg, Amalia Panajoti, Marit van der Sluijs (alledrie meisjes A1), Tessa Verhoeven, Julie Sterrenburg (beiden meisjes A2), Maud van de Weg (C1), Monika de Jong (B1), Sharon de Jong (VC Wik) en coaches Mirjam de Vries (docente) en Anne-Fleur de Jong (A2), was al met overmacht kampioen geworden van de regionale kampioenschappen. (Foto via Sliedrecht Sport)

Vrijdag werd met de winnaars uit tien andere regio’s aangetreden voor de finaleronde. Op slechts één puntje werd in de kruisfinales de grote finale gemist. Wat restte was de ‘kleine finale’ om het brons. Na een 10-10 gelijkspel in de reguliere speeltijd, werd de ‘tie-break’ met 3-2 gewonnen en kon het brons mee terug naar Papendrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld