Brandbaar materiaal verdwenen uit keet natuurspeeltuin

SLIEDRECHT – Uit een keet bij natuurspeeltuin De Woeste Weide in het Burgemeester Feitsmapark is voor de jaarwisseling een aantal liters brandbare vloeistof gestolen. Er verdween een aantal flessen en een jerrycan met brandstof voor de kettingzaag. Dat maakt het bestuur van de natuurspeeltuin vrijdagavond 6 januari 2023 aan de redactie van online krant Sliedrecht24 bekend. 

Het bestuur van de natuurspeeltuin neemt dit weekend opnieuw contact op met de politie na het lezen op online krant Sliedrecht24 over de autobranden op een paar honderd meter van de natuurspeeltuin. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De diefstal gebeurde kort na de kerst. Daarvan heeft het bestuur van natuurspeeltuin De Woeste Weide dinsdag 28 december 2022 digitaal aangifte gedaan, omdat volgens hen de politie ‘geen tijd had om langs te komen’. 

2 gedachten over “Brandbaar materiaal verdwenen uit keet natuurspeeltuin”

  1. In het Burgemeester Feitsmapark worden zaken in het duister gedaan die het daglicht niet kunnen verdragen. Of zou er een andere reden zijn om in het stikdonker, waar je geen hand voor ogen kan zien, daar ongezien rond te hangen? Voetbalplaatjes ruilen misschien? Of krijgen we daar een lokale witte kerst?
    Is er een relatie tussen de gestolen brandbare vloeistof en de recente autobranden?

  2. En wat was er op de cameras te zien?
    Ohnee, die hangen ondanks vele incidenten nog steeds niet… En daarmee is niks goed te praten uiteraard, maar ondertussen mag wat toezicht/preventie ook wel… Dat het een risicolocatie is, is ondertussen wel duidelijk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld