Oishi Fusion

Brabantse Gebakkraam ook dit jaar vertrouwd beeld op Prisma

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Een vast baken op een vertrouwde plaats! Ook in het jaar met zoveel ellende door corona is de feestelijke Brabantse Gebakkraam van Frans van de Wiel present en welkom in Sliedrecht. Voor het 21e jaar staat deze op de parkeerplaats aan de Prisma bij Intratuin Sliedrecht. Oliebollen, ouderwetse appelflappen, berlinerbollen en nog veel meer lekkernijen. Het is verkrijgbaar bij Frans en zijn familie!

Zaterdagmorgen 12 december 2020. Frans van de Wiel en zijn dochter Sharona staan zelf in deze kraam. Voor klanten vertrouwde gezichten. “Klanten zijn altijd enthousiast als we er weer zijn. Voor veel gezinnen is het een traditie om bij ons oliebollen te halen. De regels zijn ook veranderd i.v.m. huidige maatregelen. Een oliebol op een servetje of uit het vuistje mag niet meer. Er moet nu een zakje omheen en mag niet voor de kraam gegeten worden. Dat is soms erg jammer! Vooral voor kleine kinderen. Maar we bakken ze nog altijd met liefde en plezier.” (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Normaal draait de familie met een grote attractie zomers op kermissen, maar hier zijn er maar twee van doorgegaan. Door de coronacrisis is de kraam dan ook niet weg geweest. Deze heeft van de zomer gediend voor de verkoop van diverse soorten softijs, vers fruit in chocolade en andere lekkernijen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Soorten
Van de Wiel: “Een van onze specialiteiten zijn toch wel de ouderwetse appelflappen en appelbeignets. Maar ook verkopen we diverse andere gevulde bollen zoals: tompoucebollen, Tony’s Chocolonelybollen, appel-rumrozijnbollen en speculaasbollen.”

Geopend
Actuele aanbiedingen van de Brabantse Gebakkraam staan hier online. De openingstijden rond de feestdagen aan de Prisma zijn als volgt:

  • Donderdag 24 december 2020 (kerstavond): 09.30 – 17.00 uur
  • Vrijdag 25 december 2020: gesloten
  • Zaterdag 26 december 2020 gesloten
  • Zondag 27 december 2020: gesloten
  • Maandag 28 december 2020: 09.30 – 18.00 uur
  • Dinsdag 29 december 2020: 09.30 – 18.00 uur
  • Woensdag 30 december 2020: 09.30 – 18.00 uur
  • Donderdag 31 december 2020 (Oudejaarsdag): 07.00 – 17.00 uur

Contant
Om drukte zoveel mogelijk te voorkomen in de laatste dagen van het jaar vraagt de Brabantse Gebakkraam aankopen van lekkernij als het kan door één persoon te laten doen en niet met de hele familie te komen. Betalen bij voorkeur contant (i.v.m. mogelijke pinstoring. “Dat zorgt voor een snellere doorstroming van de wachtrijen. Contant betalen kan geheel contactloos! En houd voldoende afstand van elkaar”, zegt Van de Wiel.

2 gedachten over “Brabantse Gebakkraam ook dit jaar vertrouwd beeld op Prisma”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld