Japans restaurant Oishi Fusion

BPD: ‘Nieuwbouw De Eilanden fase 1 uitverkocht’

SLIEDRECHT – Ontwikkelaar Bouwfonds Property Development (BPD) bericht zaterdag 1 augustus 2020 in hun nieuwsbrief dat de verkoop van de woningen De Eilanden fase 1 is uitverkocht. BPD spreekt van ‘een mijlpaal’. Ook met fase 2 verloopt het voorspoedig. Daar is nog maar één woning beschikbaar.

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van de woningen De Eilanden. De wijk komt op de gemeentegrens van Sliedrecht en Papendrecht. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv)

De laatste beschikbare woning is een vrijstaande woning, bouwnummer 43 in wijk De Eilanden. Deze woning heeft een witte gevel en ligt aan de rand van het eiland, waardoor de tuin aan 2 zijdes is omzoomd met water.

Bouwplannen
De bouw van fase 2 begint in september 2020. Daarom is er voor de genoemde laatste woning alvast meerwerk gekozen. Aan de voorzijde wordt bouwnummer 43 uitgebreid met een sfeervolle erker. Daar woon je energieneutraal. Dat merk je in je maandelijkse energielasten! Je auto kan je eigen terrein parkeren, er is plaats voor twee auto’s.

Ook gaat dit jaar nog de eerste fase van Het Buurtschap in verkoop. Deze komt hier tussen Baanhoek en Menuet in wijk Baanhoek-West. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld