Bouw van bedrijfs- en kantoorgebouw aan Tenorweg start dit najaar

SLIEDRECHT – Aan de Tenorweg (het ondiepe langgerekte stuk grond tegenover de Boazkerk – red.) aan de snelweg A15 in wijk Baanhoek-West in Sliedrecht-West komt op het kleinschalige bedrijventerrein een bedrijfs- en kantoorgebouw, dat is bestemd voor één gebruiker. Dat maakt Waltmann Bedrijfshuisvesting dinsdag 23 augustus 2022 bekend aan online krant Sliedrecht24. Er wordt een huurder gezocht!

Het pand komt bij entree van Sliedrecht (vanuit Rotterdam vanaf de snelweg A15). De ligging van dit bedrijventerrein is enerzijds grenzend aan de A15 nabij de westelijke ontsluiting van
Sliedrecht en anderzijds grenzend aan de ontsluitingsweg Ouverture. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder artist impression.

Dit is het vrijstaande bedrijfs- en kantoorgebouw met afgesloten buitenterrein. Het gebouw heeft een bedrijfsruimte van zo’n 673 m², een kantoorruimte van circa 97 m² (begane grond), een kantoorruimte van ongeveer 88 m² (verdieping) en een buitenterrein van 761 m². Op eigen terrein kunnen acht auto’s staan. (Artist impression Waltmann Bedrijfshuisvesting)

Het bedrijventerrein zou de mogelijkheid bieden voor de huisvesting van zes tot tien bedrijven, afhankelijk van hoe de kavelverdeling zal plaatsvinden. Daar is niet voor gekozen. Met de bouw het ‘zelfstandige gebouw’ wordt in het najaar 2022 begonnen. Oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2023. 

Duurzaam en inrichting
Direct naast het bedrijventerrein ligt het treinstation van Sliedrecht-Baanhoek. Door de ligging is deze locatie zowel met de auto als dus per openbaar vervoer goed bereikbaar. Het bedrijfs- en kantoorgebouw wordt geheel gebouwd volgens de huidige normen en is dus ook duurzaam. Op het gebouw komen onder meer vijftig zonnepanelen te liggen, is het voorzien van glazen puien en een luifel. Er komt een airco-installatie met wervelroosters in het plafond, die zowel koelen en als verwarmen. Verder krijgt het onderhoudsarme kozijnen. De betonnen verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 500 kg/m². In het pand komt ook een luxe pantry met onder- en bovenkastjes, voorzien van een doorstromer ten behoeve van warm water en aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser (excl. koelkast en vaatwasser). Het aanbrengen van gevelreclame in overleg met de verhuurder en met toestemming van de bevoegde gemeentelijke instanties.

Oplevering
Wat de oplevering betreft, kan over de bedrijfsruimte wordt gezegd dat het o.a. een monoliet afgewerkte onderheide betonnen vloer krijgt met een maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²,  led-verlichting onder het betonnen dak en een lichtstraat in het dak voor extra daglicht. Het terrein wordt voorzien van een klinkerbestrating, de parkeervakken hebben straks zogeheten varkensruggen en zijn genummerde en er komt een afgesloten hekwerk bij entree van het perceel en aan de voorzijde.

Kosten en meer informatie
Het bedrijventerrein is bestemd voor de categorieën 1 tot en met 3.2. De huurprijs voor het bedrijfs- en kantoorpand is € 129.500,– per jaar (excl. btw en servicekosten). Het is de bedoeling dat het gebouw voor vijf jaar wordt verhuurd met tegelijk een optie voor nog eens vijf jaar.  Wie wil huren en meer details en voorzieningen wil weten, kan contact opnemen met Waltmann Bedrijfshuisvesting, Johan de Wittstraat 168 in Dordrecht, tel. 078 – 6141030 of mailen naar: [email protected]

3 gedachten over “Bouw van bedrijfs- en kantoorgebouw aan Tenorweg start dit najaar”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld